Lid worden van APPLiA Nederland

Sluit je aan bij ons netwerk!

Sluit je aan bij applia nederland

APPLiA Nederland verenigt bijna 30 producenten en leveranciers en ruim 80 merken van elektrische huishoudelijke apparaten. We behartigen de belangen van al onze leden, groot en klein; zowel in Nederland als in Europa.

Bedrijven die lid worden van APPLiA Nederland profiteren van de voordelen die ons netwerk biedt. Niet alleen op gebied van lobby richting overheden, maar ook in het delen van kennis die essentieel is voor leveranciers en producenten in de branche. Leden zijn ervan vezekerd altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

Lid worden

Word lid van APPLiA Nederland en profiteer van alle voordelen die het lidmaatschap biedt:

De leden zijn de baas

Lobby naar overheden vanuit de kracht van gezamenlijkheid

Kennisuitwisseling

Netwerken

Geen winstoogmerk en een kostenefficiënte begroting

Gezonde vereniging met een vrije reserve ter grootte van één jaar contributie

APPLiA Nederland klein huishoudelijk apparaten
Benieuwd naar de bijeenkomsten van APPLiA Nederland? Klik hier!

Kosten lidmaatschap

De jaarlijkse contributie is afhankelijk van de omzet die uw bedrijf in Nederland maakt, waarbij een minimumomzet van € 3.424,- per jaar wordt gehanteerd.

De contributie wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld. Wilt u weten wat de kosten van een lidmaatschap voor uw bedrijf zijn? Neem dan vrijblijvend contact op.


Als lid van APPLiA Nederland profiteert u van:

  • Als eerste op de hoogte zijn van ontwikkelingen in de branche via de nieuwsbrief en bijeenkomsten
  • Kwartaalupdates van lopende thema’s en issues in Nederland en Europa
  • Kennisdeelsessies van de technische commissie
  • Informatiesessies over wet-en regelgeving
  • Inspraak via themasessies en de Algemene Ledenvergadering

deelname productstatistieken

Data neemt een steeds belangrijkere rol in binnen de bedrijfsvoering. Alle leden doen daarom mee aan de productstatistieken. De statistiekcommissie begeleidt dit programma waarin deelnemende leden iedere maand verkoopcijfers per productcategorie uploaden. De deelnemende leden ontvangen daarvoor iedere maand een rapportage van de totaalcijfers per productcategorie. Deze cijfers bieden waardevolle inzichten in verkooptrends en zijn een betrouwbare, objectieve en prijsaantrekkelijke aanvulling op marktdata van commerciële aanbieders.

De verplichte deelname aan de productstatistieken is onderdeel van het lidmaatschap.

Klik hier voor meer informatie over de productstatistieken

Als marktleider hebben we een belangrijke positie in de markt, echter ook dan is samenwerking tussen producenten, uiteraard binnen de wettelijke kaders, en gezamenlijke afstemming met belangrijke stakeholders, belangrijk. APPLiA Nederland biedt ons hiervoor een platform en daarom is BSH Huishoudapparaten al sinds jaar en dag actief lid van deze professionele branchevereniging.

Marc Asbeek Brusse Managing Director BSH Huishoudapparaten B.V.

Wij zien APPLiA Nederland als kennisorganisatie voor de branche van elektrische huishoudelijke apparaten. En er speelt momenteel best veel. Niet alleen op het gebied van duurzaamheid, maar ook bij wet- en regelgeving. APPLiA Nederland heeft sterke banden met APPLiA Europe en via die weg ­­oefenen zij invloed uit, daar waar de regelgeving tot stand komt. APPLiA zit er goed bovenop en dat is voor ons belangrijk. We willen namelijk op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de industrie waarin wij actief zijn.

Ben Hofenk Directeur Operations bij Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V.
Bekijk de andere leden van APPLiA Nederland

Interesse

Heeft u interesse in een lidmaatschap van APPLiA Nederland? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie: