leden profiteren

van voordeel

APPLiA Nederland behartigt de belangen
van al haar leden.

Sluit je aan!

APPLiA ledenvoordeel

Met APPLiA Ledenvoordeel profiteert u van hoge kortingen en gunstige condities door collectieve inkoopcontracten met ruim 50 leveranciers. De partners zijn geselecteerd op hun prijs-kwaliteitverhouding en gunstige voorwaarden, maar ook op hun serviceniveau en ervaring in de technologische industrie. Profiteer van kortingsregelingen op het gebied van onder meer facilitaire, financiële en logistieke dienstverlening. Er wordt niet alleen zakelijk voordeel geboden. U en uw medewerkers profiteren ook van korting op het gebied van verzekeringen, reizen, elektronica, ontspanning, beauty en fashion.

Het volledige aanbod bekijkt u in de categorieën: Zakelijk voordeel, Technisch voordeel en Werknemersvoordeel. Ontdek het gemak van APPLiA Ledenvoordeel en verdien uw contributie geheel of gedeeltelijk terug.

Het APPLiA Ledenvoordeel wordt aangeboden via Stichting Members’ Benefits.

Voordeel in drie categorieën

Zakelijk Voordeel Applia Leden Voordeel

Zakelijk voordeel

Binnen het APPLiA Ledenvoordeelprogramma zijn er zakelijke voordeelcontracten met tal van leveranciers gesloten. U kunt bij deze partners terecht voor onder andere verzekeringen, personeelsdiensten, kantoorartikelen en facilitaire producten. Het voordeel kan oplopen tot wel 50%.

Bekijk het zakelijk voordeel
Technisch Voordeel Applia Leden

Technisch voordeel

Het APPLiA Ledenvoordeelprogramma biedt ook scherpe kortingen op technische producten, zoals industriële gassen, gereedschappen, werkkleding en bevestigingsmaterialen. Er wordt tot wel 70% korting geboden.

Bekijk het technisch voordeel
Werknemersvoordeel Applia Ledenvoordeel

Werknemersvoordeel

Ook de medewerkers van APPLiA-leden profiteren binnen het ledenvoordeelprogramma van mooie aanbiedingen. Binnen het APPLiA Ledenvoordeelprogramma bieden we kortingen op gebied van onder meer elektronica, ontspanning, reizen beauty, fashion en verzekeringen.

Bekijk het werknemersvoordeel

Om het ledenvoordeel te kunnen bekijken heeft u een inlogcode nodig. Leden van APPLiA Nederland hebben deze inlogcode ontvangen. Bent u lid, maar weet u niet meer wat de inloggegevens zijn? Stuur dan een mail naar info@applianederland.nl.

Members’ Benefits magazine

Twee keer per jaar verschijnt het Members’ Magazine. Hierin is het volledige aanbod van het Members’ Benefitprogramma te bekijken. Daarnaast staan er interessante interviews en artikelen in over marktontwikkelingen en nieuw aangesloten leveranciers.