John de koning benoemd tot kascommissie

Tijdens de ingelaste Algemene Ledenvergadering van APPLiA Nederland op woensdag 9 februari 2022 is John de Koning (Novy Nederland B.V.) benoemd tot de Kascommissie. Samen met Ed Buijink (Atag Nederland) voert hij de controle op de jaarcijfers van 2021 conform de statuten.

Over John de Koning

John de Koning (60) woont in Nootdorp en heeft een ruime ervaring met financiën. Sinds 2014 is hij werkzaam bij Novy Nederland B.V. als financieel administrateur. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de totale financiële administratie, inclusief het samenstellen van periodieke rapportages en jaarstukken. Ook in zijn vrijetijd laat John de cijfers niet links liggen. Al vele jaren is hij vrijwilliger bij diverse verenigingen en voert hij momenteel de administratie bij de plaatselijke badmintonvereniging.

Als lid is Novy Nederland B.V. zeer betrokken bij APPLiA Nederland. Het is belangrijk dat Novy, als distributeur van afzuigkappen, kookplaten en werkbladafzuiging, een goede vertegenwoordiging heeft in de markt in Nederland. Samen met andere producenten en distributeurs ervaringen delen, is belangrijk en zinvol. Via Applia kunnen we de markt monitoren en bovendien laten we aan de consumenten zien dat er serieus met recycling en afvalverwerking wordt omgegaan. Via mijn collega Sander van ’t Hoen werd ik op de hoogte gebracht van de open plek in de kascommissie. Door in de commissie deel te nemen kan ook ik een steentje bijdragen bij APPLiA Nederland. Iets wat ik met plezier zal doen.“, aldus John de Koning.

Recente berichten

Word lid van Applia Nederland

En ervaar de voordelen!

Sluit je aan