Bijeenkomst vaststelling tarieven 2023

Producenten en leveranciers van elektrische huishoudelijke apparaten zijn van harte welkom bij de online bijeenkomst over de vaststelling van de tarieven van de afvalbeheerbijdrage voor 2023 op woensdag 23 november 2022 van 16.00 tot 17.00 uur. Tijdens de vergadering licht Sandra Bakker, Financieel Directeur van Stichting OPEN, de totstandkoming van de tarieven van 2023 toe.

Sinds 1 maart 2021 heeft Stichting OPEN de AVV verkregen en is daarmee verantwoordelijk voor de invulling van de wettelijke producentenverantwoordelijkheid. ANStEC vertegenwoordigt de producenten van elektrische huishoudelijke apparaten en heeft de taak gekregen om de tarieven van de afvalbeheerbijdrage van 2023 voor onze sector vast te leggen. 

Aanmelden

Producenten en leveranciers van elektrische huishoudelijke apparaten hebben een uitnodiging ontvangen voor deze bijeenkomst. Mocht u geen uitnodiging hebben ontvangen maar de bijeenkomst wel willen bijwonen, neem dan contact op met het secretariaat van ANStEC via secretariaat@anstec.nl.

Recente berichten

Word lid van Applia Nederland

En ervaar de voordelen!

Sluit je aan